• طراحی دیوارهای مهندسی زاویه

این دیوارها ترکیبی از دیوارهای درای وال با مصالح متخلخل سبک به عنوان پرکننده در میان آنها است.

در این سیستم اجرای دیوار، فریم دیوارها از جنس چوب یا فرآورده های چوبی ویا مصالح پیچ پذیر طبق نقشه معماری اجرا می گردند. داکت های تاسیسات مورد نیاز از بین فریمها عبور داده می شود. پوشش نهایی از جنس گچبرگ یا پلای وود ویا ورقهای مشابه اجرا می گردد و در پایان برای افزایش مقاومت حرارتی و صوتی دیوار، فضای خالی بین دیوار با مصالح سبک و متخلخل ساخته شده توسط پمپ هوشمند ZSMP  پر می شود.

با توجه به اینکه فضای داخل دیوار خالی نیست و با مصالح از پیش مشخص شده پر شده است، این دیوارها در مقابل انتقال حرارت و صوت بسیار مقاوم هستند و در زمانهای سرد و گرم سال باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شوند و با توجه به اینکه عایق صوتی بسیار خوبی هستند باعث افزایش کیفیت زندگی در ساختمان نیز می گردند

سرعت اجرای بسیار بالایی دارند.

به نیروی انسانی کمی نیاز دارد.

وزن و جنس مصالح داخل دیوار میتواند با مواد پریمیکس و مهندسی شده تغییر کند.

کاملا مهندسی شده و امن هستند و در صورت زلزله و حریق آوار ندارند

شرح پروژه

پروژه دیوارهای مهندسی‌شده، یک سیستم نوآورانه در صنعت ساختمان است که با ترکیب ساختار فریمی و تکنولوژی پُرکننده‌های پیشرفته، راهکاری بهینه برای مشکلات دیوارهای سنتی و صنعتی ارائه می‌دهد. در این روش:

  1. ساختار اولیه دیوار با استفاده از فریم‌های چوبی یا ترکیبی از چوب و پلاستیک مطابق با نقشه‌های معماری اجرا می‌شود.
  2. تأسیسات مکانیکی و الکتریکی در مسیرهای مخصوص داخل فریم‌ها جای‌گذاری شده و تثبیت می‌گردد.
  3. پوشش نهایی دیوار با استفاده از پنل‌های گچی، سیمانی یا پلای‌وود اجرا می‌شود.
  4. فضای خالی داخل دیوار با مصالح سبک و عایق که توسط پمپ هوشمند ZSMP تهیه و تزریق می‌شود، پُر می‌گردد. این مصالح می‌توانند ویژگی‌های عایق صوت، حرارت و رطوبت را داشته باشند.

این فرآیند باعث می‌شود که دیوار علاوه بر اجرای سریع و دقیق، دارای استحکام بالا، عملکرد عایق بهینه و ایمنی بیشتر در برابر آتش‌سوزی و زلزله باشد.

هدف اصلی این پروژه، توسعه و ارائه یک روش نوین در اجرای دیوارهای ساختمانی است که مشکلات روش‌های سنتی و صنعتی را برطرف کند. این رویکرد بر مبنای ترکیب تکنولوژی‌های نوین در تولید و اجرای دیوار شکل گرفته و ویژگی‌های زیر را در بر دارد:

✅کاهش وزن دیوارها با استفاده از مصالح سبک و مقاوم
✅ افزایش ایمنی در برابر زلزله و آتش‌سوزی از طریق یکپارچه‌سازی دیوار با سازه
✅ بهبود عملکرد عایق‌بندی صوتی، حرارتی و رطوبتی
✅ افزایش سرعت و دقت اجرا با استفاده از سیستم‌های مهندسی‌شده
✅ کاهش هزینه‌های ساخت و نگهداری با بهینه‌سازی مصرف مصالح و انرژی

این رویکرد، گامی مؤثر در ارتقای کیفیت ساخت‌وساز، کاهش اتلاف انرژی و افزایش ایمنی ساختمان‌ها محسوب شده و تحولی جدید در صنعت ساختمان ایجاد خواهد کرد